B&B Werry

U bent hier

Bed & Breakfast Werry is een gezellig en landelijk gelegen familiepension aan de rand van Simpelveld. Het stadje Simpelveld wordt ook wel de Poort van het Heuvelland genoemd. Bij B&B Werry wordt u als gast nog gewaardeerd en nemen wij graag alle tijd voor u. Een adres om echt tot rust te komen. Door de landelijke ligging bent u verzekerd van een goede nachtrust. 's Morgens wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd.
Door de centrale ligging bent u zo in Kerkrade, Valkenburg, Maastricht, Aken of Sittard en natuurlijk ligt u het hele Mergelland ten voeten.

De B&B is voorzien van mooie eigen tuin om er te zonnen en/of in te luieren. Uw auto of motor kunt u parkeren op de eigen omheinde parkeerplaats. Fietsen worden geparkeerd in de garage (schuur). Binnen het gehele pension is er een draadloos internet aanwezig.

Wilt u B&B Werry bezoeken met een hele groep(je), bieden wij u ook het pension exclusief voor u aan. Het pension is dan voor de afgesproken tijd enkel voor u ter beschikking. Wel vooraf e.e.a. afspreken. Zo bezoeken ons vaker bijvoorbeeld oldtimergroepen, motorgroepen, fietsgroepen, vriendengroepen en complete families (gezinnen) met bijv. opa/oma en kleinkinderen.
Wilt u aanvullende informatie schroom dan niet ons te bellen of te mailen. B&B Werry hoopt u in de toekomst te mogen begroeten.

Bed & Breakfast Werry
Rodeput 62
6369 SR Simpelveld

045-5415668
info@werry.nl
www.werry.nl

Thema: